söndag 10 januari 2010

söndagen den 10 januari.


om man har en helt vanlig svart ganska tråkig klänning så kan man matcha den med fina färgglada saker. polkagrisrandiga skor till exempel. eller fina rosetter!
smart.

lördag 9 januari 2010



min syster är här! vi bakar chokladbiskvier, dricker drinkar och spelar alfapet.
klänningen är egentligen en sommarklänning som får mig att tänka på havet och båtar och sandiga klippor och sena nätter i en park, fast den passar nu också, det gör den.

fredag 8 januari 2010

fredagen den 8 januari - nån annans klänning.

En gång, för vad som verkar som ungefär en evighet sedan idag, satt jag i en sal i en stad där jag inte kände en enda människa. I salen skulle mitt namn bli uppropat och jag skulle bli antagen till ett universitetsprogram jag sökt in på. Jag var nervös. Undrade om jag valt rätt. Kände mig stel och konstig i min nya tröja. Och då kom han in. Då kom han in i salen och satte sig alldeles framför mig. Och han var blond och hade tighta jeans och jag hörde att han pratade norrländska och jag har aldrig varit en sådan som tror på kärlek vid första ögonkastet, det har jag verkligen inte, men allt jag kunde tänka på då var att personen jag skulle bli gammal med hade kommit in i rummet. Och dagen då han kom fram till mig i biblioteket och pratade med mig för första gången visste jag att det var precis så det var.

Klänningen hade jag på mig på vårt bröllop.

- -

Idag var det dags för en gästblogg igen, urkul! Tack M!

saknad kan man (inte) lära sig att leva med


hej fina ni!

min pepp försvann. poff sa det och så var den borta!
men jag har fått så himla många fina kommentarer och några mejl om att ni saknar alla klänningar, och det gör jag också. innerst inne, så kanske kommer dom tillbaka snart.
hoppas det!
tills vidare får ni en fin rosett, den kommer från beyond retro och finns i flera fina mönster.

kram!